Підписатися на RSS

Нетворкінг: серпнево-вересневі діалоги Жмеринського дошкілля Практичний інтенсив «Ефективні технології в роботі логопеда у змішаному форматі»

В рамках «Нетворкінгу: серпнево-вересневі діалоги Жмеринського дошкілля» – спільнота вчителів-логопедів, вчителів-дефектологів провели практичний інтенсив «Ефективні технології в роботі логопеда у змішаному форматі». Зустріч відбулася на базі ЗДО №5 «ДЖЕРЕЛЬЦЕ» Жмеринської міської ТГ. Модератор взаємодії, консультант Жмеринського ЦПРПП, Алла Шамрай окреслила основні напрямки роботи спільноти спеціалістів, які працюють з дітьми з вадами мовлення та зору в умовах дії правового режиму воєнного/Files/images/mo_logopedv_veresen_2023/изображение_2023-09-06_144349687.png стану у різних форматах організації освітнього процесу в ЗДО. Спрямувала увагу колег на основні нормативно-правові документи, які регламентують діяльність ЗДО у 2023/2024 н.р., наголошуючи щодо безпекової складової.

/Files/images/mo_logopedv_veresen_2023/1.png Вчитель-логопед Юлія Скорик презентувала колегам «Корекційно-ігровий кластер вчителя-логопеда», в якому ознайомила з досвідом використання сучасних засобів корекційних ігор та вправ (Pop it, Су-Джок, біоенерго-пластика, Гонзики, LEGO, лого-ляльки) та предметів домашнього побуту для дистанційної роботи з дітьми-логопатами. представила до практичного використання міні відео-заняття створенні за допомогою ресурсів Тік-ТоК.

/Files/images/mo_logopedv_veresen_2023/2.png Вчитель-логопед Людмила Токарчук провела майстер-клас по використанню нейрологічних вправ у роботі з дітьми з вадами мовлення, в ході якого спеціалісти опрацювали як виконання вправ під відео ряд, так і з використанням дидактичного матеріалу.

/Files/images/mo_logopedv_veresen_2023/3.png Вихователь-методист Оксана Соболева залучила колег до практичної вправи по виготовленню дидактично-ігрового посібника для розвитку дрібної моторики рук та фізіологічного дихання.

Кiлькiсть переглядiв: 0