Підписатися на RSS

«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР»

«Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». Саме під таким гаслом 28 квітня 2021 року в ЗДО №5 «ДЖЕРЕЛЬЦЕ» проведено День охорони праці.

В рамках Дня охорони праці вихователь-методист Соболева О.В. провела круглий стіл «Передбачати, готуватися та реагувати на кризи - ІНВЕСТУЙМО ЗАРАЗ У СТІЙКІ СИСТЕМИ БЗР». В ході дискусії педагоги обговорили питання щодо поняття «охорона праці», нормативно-правового забезпечення охорони життя і здоров’я учасників освітнього процесу, працювали з чек-листами щодо складових охорони праці в закладі та визначення нових аспектів в ракурсі пандемії./Files/images/bezpeka_jittdyalnost/MyCollages.jpg

Практичний психолог Кучерява Т.М. представила для педагогів та батьків пам’ятку «Збереження психоемоційного стану в умовах пандемії». медична сестра акцентувала увагу колег на попередженні та профілактиці дитячого травматизму.

З метою попередження надзвичайних ситуацій завгосп Базиляк С.М. з техпрацівниками провела міні-лекцію «Електротравматизм та його попередження».

Адміністрація закладу прийняла участь у круглому столі «Український тиждень імунізації-2021: рутина вакцинації в умовах CОVID-19».

Комісія з охорони праці провела інстуктаж з дотримання Інструкції №1 з організації охорони життя і здоров’я дітей в закладі дошкільної освіти, перевірку документів по забезпеченню охорони праці в ЗДО та здійснила ревізію укомплектування пожежних щитів.

/Files/images/bezpeka_jittdyalnost/178757519_1172825116570956_4600240073856891162_n.jpg

Вихованці молодших груп активно працювали на заняттях «Сам удома» моделюючи різні ситуації.

Не залишилися поза увагою і батьки вихованців. у viber-групах розміщені інформаційні пам’ятки, проведено онлайн-тестування «Безпека вашого малюка».

Дошкільнята середньої, логопедичних та старшої групи вчилися правилам безпеки користування ІКТ на заняттях «Чим корисний і чим небезпечний комп’ютер».
Кiлькiсть переглядiв: 0