Підписатися на RSS

Працюємо онлайн: методичне об"єднання музичних керівників закладів дошкільної освіти Жмеринської ОТГ «Переформатування діяльності: музична освіта в гаджеті»

30.04.2020 відбулося онлайн методичне об’єднання музичних керівників дошкілля Жмеринської ОТГ. Педагоги використали платформу ZOOM для онлайн-конференції. Модератор конференції Соболева О. забезпечила супровід діяльності педагогів в онлайн-форматі.

Методист ММК Шамрай Алла Іванівна розкрила тему МО «Переформатування діяльності: музична освіта в гаджеті»: озвучила переваги дистанційного навчання та недоліки, провела аналіз самоосвітньої роботи музкерівників з використанням різноманітних веб-ресурсів.

Музичний керівник ЗДО №5 «Джерельце» Імамова Альона висвітлила питання «Музикотерапевтична казка – це творчість, що зцілює» та запросила колег до спільного онлайн-озвучення казки-шумівки, яке вийшло цікавим і веселим.

Ольга Бондар, музичний керівник ЗДО №5 «Джерельце», представила до уваги слухачів плей-лист «Освітні ресурси в дистанційній роботі музкерівника», в якому систематизувала посилання для колег за блоками: «Все для дитячого садка», «Музична палітра», «Музика з батьками», «Музика дітям», «Блокнот для мовного введення».

Вихователь-методист ЗДО №5 «Джерельце» Соболева Оксана ознайомила колег з індивідуальним планом педагога на період карантину. В плані враховані такі напрямки роботи педагога:

- підвищення кваліфікації. Самоосвітня робота. Вебінари, курси (тема, платформа);

- підготовка Е-матеріалів для дітей та батьків;

- робота з батьками а дітьми в чаті

- участь у методичній роботі закладу (педагогічна рада, нарада, семінар тощо;

- інші форми роботи (Опрацювання нормативних документів, Упорядкування та оформлення дидактичних матеріалів тощо).

Всі учасники конференції поділилися власним досвідом організації дистанційної роботи з батьками та вихованцями.

Кiлькiсть переглядiв: 0